Workshops

Els Art

gezellig schilderen en/of portret tekenen

Workshop portret tekenen

4 weken achter elkaar, 1x per week. Meld je aan. We starten om 18.30 tot ong 21.00 uur. In 4 avonden is je portret klaar. Ik zorg voor koffie en thee. Waar? Bij Hotel Meneer van Eijck, Rosepdreef 4,Oisterwijk.

Plek voor maximaal 6 personen. Dus meld je op tijd aan. Voor meer info, stuur een bericht via de contact pagina. Tot snel!!

Workshop in anderhalve dag - 28 en 29 oktober (besloten groep)  2 dgn achter elkaar van 15.00-18.00 uur en de volgende dag van 10.00-18.00 uur. Waar? Bij Hotel Meneer van Eijck. Incl koffie/thee en lunch op zaterdag. Evt overnachting in het hotel mogelijk. (extra kosten)

Workshop schilderen (1 x p/mnd)

Van 19.15 uur tot 22.15 uur in de Leybron te Riel. Ik zorg voor koffie/thee.

 

Els Art is het adres voor een vriendinnen of zussendag, vrijgezellen feestje, babyshower, zakelijke events of kinderfeestjes.

 

Kinderfeestjes en schilderen 

Huur Els Art in voor een kinderfeestje. Hiervoor is een speciaal tarief om zo kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met schilderen. (bijv fotolijstje, vogelhuisje of leuk schilderij als een echte kunstenaar)

 

Teambuilding

Bedrijfsfeesten organiseren? Els Art kan in alle varianten een geslaagde workshop geven. Een geweldige creatieve beleving. Heerlijk creatief bezig zijn onder het genot van een wijntje en je collega's. 

 

Vrijgezellenfeest of vriendinnendag

Els Art draagt bij aan een onvergetelijk dag voor de vrijgezel met haar vriendinnen (of vrienden) Niet te serieus, gewoon een heel gezellige middag/avond lekker lachen en een prachtig kunstwerk als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Heerlijk creatief bezig zijn onder het genot van een wijntje en je beste vriendinnen. Els Art komt evt gewoon bij jou thuis.

 

Babyshower 

Het is zo leuk om de aanstaande moeder te verrassen met een schilder workshop! Gezellig bezig zijn met elkaar is heel leuk en je hebt meteen een middag vullend programma. We maken een heel leuk kunstwerk dat voor jullie net zo leuk is om te maken en mee te nemen naar huis, als voor de hoog zwangere.

 

Portret tekenen

Altijd al een portret willen maken, maar weet je niet hoe? In 4 avonden leer je bij Els Art hoe je een portret tekent, met grafiet potloden op een A3 vel. In overleg ook een workshop van anderhalve dag (middag en hele dag)

 

Wil je meer informatie over 1 van deze gezellige activiteiten, vul dan het contact formulier in.